Oraret e faljes

19/01/2018
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
05:21 06:5811:5814:2416:4618:12

Urtësi profetike

“Ai që e agjëron Ramazanin

dhe gjashtë ditë të tjera nga muaji Sheval,

është sikur të ketë agjëruar gjithë vitin”.

(Hadith)

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook