11.12.2016

Dhimbja e indiferencës

Shkëputesh për një kohë të shkurtër nga aktiviteti i përditshëm, që e sheh si primar për jetën, dhe përballesh me një situatë që të përplas në pasqyrën më të pastër të vetëdijes, çështjet që vërtetë janë më primare dhe më të...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

19.11.2016

Mbi sundimin e frikës

Qenia njerëzore për aq kohë sa frymon mbi rruzullin tokësor e ka të domosdoshme të krijojë një raport me botën. Raporti i njeriut me botën kryhet nëpërmjet praktikimit të aftësive të njeriut. Këto aftësi përbëjnë thelbin e...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

26.03.2016

Dogma shqiptare e tё “pamundurёs”

Gjatё njё seminari tё realizuar nё Fakultetin e Shkencave Sociale tё Universitetit tё Tiranёs, nё kursin e masterit tё ‘Teorive Politike’ - i cili kishte ftuar pёr referim njё deputet tё rёndёsishёm tё kuvendit shqiptar – pati...[more]

Category: Analiza dhe Komente, Perzgjedhur nga Autori

31.01.2015

Etja për të dhëna e Facebook-ut

Ti nuk je klient i koncerneve të internetit, ti je produkti i tyre". Kështu është shprehur në mënyrë konçize pionieri i internetit Jaron Lanier. Këtë mesazh qendror e bën të ditur që në faqen e parë libri i tij "Kujt i...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

15.01.2015

Luc Besson, Letër drejtuar të rinjve muslimanë

Regjizori francez I filmave bën thirrje për refuzimin e ekstremizmit dhe premton të punojë me komunitetin musliman për një shoqëri më të drejtë ‘Jemi disa miliona njerëz që ju duam’, u thotë muslimanëve Luc...[more]

Category: Lajme nga bota, Analiza dhe Komente

15.01.2015

Mehmet Gormez: Dashuri e dhembshuri për të luftuar urrejtjen

Në qytetin turk të Edrenesë u mbajt Takimi VII i Përfaqësuesve të Bashkësive Islame të Ballkanit, nën organizimin e Entit të Çështjeve Fetare të Turqisë. Kreu i Entit të Çështjeve Fetare të Turqisë, Mehmet Gormez, në fjalën...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

14.01.2015

Grupet Muslimane janë të Shqetësuara për një Reagim të Ashpër në Paris

Organizatat e Muslimanëve në Francë dhe në të gjithë botën e kanë dënuar masakrën që u bë në revistën Charlie Hebdo dhe sulmet e tjera në Paris. Mesazhi është i qartë: Terroristët nuk kanë asnjë të drejtë të pretendojnë që ata...[more]

Category: Lajme nga bota, Analiza dhe Komente

Displaying results 1 to 7 out of 236
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-42 43-49 Next > Last >>

Oraret e faljes

26/04/2018
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:5705:4112:4616:3219:3721:09

Urtësi profetike

“Ai që e agjëron Ramazanin

dhe gjashtë ditë të tjera nga muaji Sheval,

është sikur të ketë agjëruar gjithë vitin”.

(Hadith)

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook