26.08.2014

Si të mposhtni stresin në punë?

Stresi nuk është gjithmonë i keq, sepse ndonjëherë ju inkurajon për të punuar më shumë dhe më mirë se më parë, por ndonjëherë edhe stresi “i mirë” është i tepërt. Në vend që të fantazoni për të lënë vendin e punës përgjithmonë,...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

31.07.2014

Lufta e Gazas humbje apo fitore?!

Standarti i shifrave dhe numrave Në përgjithësi numrat apo shifrat përbëjnë standartin apo matësin kryesor të suksesit në fusha të ndryshme të angazhimit, konkurrencës, përballjes dhe dialektikës. Por duhet theksuar se jo në...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

31.07.2014

Shqiptarët që nuk besojnë tek liria

Historiani izraelit Ilan Pape tha në një intervistë këto ditë se Izraeli ka zgjedhur të jetë një ‘vend racist aparteidi’ me ndihmën e ShBA-së. Të gjitha arsyet e deklaruara nga qeveria izraelite për këtë sulm më të...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

18.07.2014

Femër, mashkull (4)

Asnjë shoqëri njerëzore nuk ka arritur ndonjëherë në promovimin e barazisë së plotë mes gruas dhe burrit. Edhe ne kemi një rrugë të gjatë për të bërë.  Edhe pse përfaqësitë e vjetra që e lidhën gruan me trupin, me joshjen...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

11.07.2014

Kërkimi për thelbin: Pyetjet, vetëm një pyetje

Kërkimi për thelbin: pyetjet, vetëm një pyetje... Në fillim vjen fëmijëria. Jeta ka fillluar tashmë, dhe fëmijëria është më së shumti e menjëhershme, materialiste, e gjallë dhe një shprehje e bollshme. Ndonjëherë thuhet se është...[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

09.07.2014

Imamët, televizioni dhe media (II)

Media si industri Një tjetër mënyrë e të konceptuarit të medias është ajo e të parit të saj si industri. Çdo media, në mënyrë që të funksionojë, ka nevojë për një mbështjetje të infrastrukturës sociale ose të industrisë....[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

07.07.2014

Imamët, televizioni dhe media (I)

Vitet e fundit prania e imamëve në media, radio, televizion, internet etj, është rritur gjithnjë e më shumë. Përvetësimi i teknologjive të reja për qëllime fetare nga hoxhallarët dhe imamët shqiptarë është pothuajse i plotë....[more]

Category: Perzgjedhur nga Autori, Analiza dhe Komente

Displaying results 15 to 21 out of 237

Oraret e faljes

09/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4905:3812:5316:4419:5621:32

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook