07.02.2011

Radikalizimi politik transnacional

Ç’vjen pas Tunizisë, Algjerisë, Jordanisë, Jemenit dhe Egjiptit?  Fatos Tarifa Sot jetojmë në një botë politikisht më të populluar dhe më të ndërlidhur, në të cilën ndërthuren dhe përplasen interesat e rreth 200 shteteve...[more]

Category: Analiza dhe Komente

24.01.2011

Feja dhe politika

Feja dhe politika Dr. Ahmed Rajsoni Çfarë lidhjesh ka feja me filozofinë? Çfarë lidhjesh ka feja me shkencën?   Çfarë lidhjesh ka feja me politikën? Çfarë lidhjesh ka feja me jetën e kësaj bote? Këto pyetje dhe të...[more]

Category: Analiza dhe Komente

24.01.2011

Vërtetësia e profetit Muhamed a.s

  Vërtetësia e profetit Muhamed a.s   NGA JAMAL BADAWI  HYRJE Asnjeri nuk ka pasur një ndikim pozitiv aq të madh dhe të vazhdueshëm në historinë e njeriut sa Profeti Muhamed (a.s.). Në mënyrë paradoksale,...[more]

Category: Analiza dhe Komente

24.01.2011

Multikulturalizmi vazhdon të ekzistojë

Multikulturalizmi vazhdon të ekzistojë   NGA LEWIS GROPP Kohët e fundit kancelarja Angela Merkel ka deklaruar se multikulturalizmi nuk ekziston më. Në realitet, kjo deklaratë nuk ka asnjë bazë, sepse fjala...[more]

Category: Analiza dhe Komente

24.01.2011

Intervistë me dijetarin Jusuf Kardavi 2

Intervistë me dijetarin Jusuf Kardavi 2 Kardavi: Mosbindja civile, ka nevojë të studiohet, sakaq i refuzoj thirrjet për bojkot ndaj koptëve Në pjesën e dytë të intervistës të zhvilluar me dr. Jusuf Kardavi – Kryetar i...[more]

Category: Analiza dhe Komente

24.01.2011

Intervistë me dijetarin Jusuf Kardavi 1

“Ndërgjegja e umetit” “fakihu i ftuesve dhe ftuesi i fakihëve” “fakihu i rizgjimit islam” “lideri reformator” “dijetari i zellshëm” “imam i epokës moderne, i cili ka kombinuar mahnitshëm mes fikhut të studiuar dhe fikhut të...[more]

Category: Analiza dhe Komente

Displaying results 232 to 237 out of 237

Oraret e faljes

12/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:5405:4112:5316:4219:5221:27

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook