20.09.2016

Unë, Ebu Bekri dhe Omeri

Ebu Hurejra (r.a) tregon: “I Dërguari i Allahut fali namazin bashkë me ne. Më pas u kthye me fytyrë nga ne dhe tha: “Gjatë kohës që një burrë po kulloste lopën, hypi mbi të dhe filloi ta godiste. Ajo (lopa) i tha: Ne nuk jemi...[more]

Category: Lajme nga vendi

26.08.2016

Qindra besimtarë nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria gati për të kryer Haxhin

Janë me qindra pelegrinë nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria që do të nisen në fillim të shtatorit drejt vendit të shenjët për të kryer një nga ritet më të rëndësishme të fesë Islame, kryerjen e Haxhit.[more]

Category: Lajme nga vendi

04.07.2016

Ju urojmë: Gëzuar e për shumë vjet festën e Fitër Bajramit

Ju urojmë: Gëzuar e për shumë vjet festën e Fitër Bajramit. Allahu i pranoftë lutjet dhe adhurimet! I Dërguari i Allahut ka thënë: Në natën e fundit, Allahu i fal të gjithë muslimanët (që kanë agjëruar)”. Dikush tha: “A mos...[more]

Category: Lajme nga vendi

06.06.2016

Ju urojmë: Agjërim të mbarë dhe të pranuar!

Për këdo që dëshiron të ndjejë aromën e Xhenetit në këtë botë, ka mbërritur Ramazani, Për këdo që dëshiron të rigjejë veten tek Fjala e Tij, ka mbërritur Ramazani, Për këdo që dëshiron të restaurojë kalanë e vlerave, ka...[more]

Category: Lajme nga vendi

06.05.2016

Në atmosferën e Israsë dhe Miraxhit…

“Israja dhe Miraxhi formojnë një tjetër formë prej formave të lidhjes në mes të Dërguarit të All-llahut (a.s) dhe Zotit të tij të Madhëruar, pasi shpallja hyjnore dhe dërgesa profetike, nuk ndryshojnë nga Israja dhe Miraxhi për...[more]

Category: Lajme nga vendi

16.03.2016

Përurohet godina e Medresesë "Haxhi Sheh Shamia" e ndërtuar nga TIKA

Në këtë ceremoni Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka përshëndetur pjesëmarrësit me një lidhje direkte nga Ankaraja.[more]

Category: Lajme nga vendi

23.12.2015

Muhamedi a.s, shembull në komunikimin me njerëzit

Ata që kishin mundësi për të studiuar komunikimin në nivel akademik, e dinë se sa teori, libra, studime ekzistojnë në procesin e ndërlikuar të komunikimit njerëzor. Modelet perëndimore origjinale të komunikimit – verbale,...[more]

Category: Lajme nga vendi

Displaying results 8 to 14 out of 922

Oraret e faljes

09/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4905:3812:5316:4419:5621:32

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook