no news_id given


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

27/07/2016
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:31 05:2612:5416:4920:1021:52

Urtësi

I Dërguari i Allahut ka thënë:

Në natën e fundit,

Allahu i fal të gjithë muslimanët

(që kanë agjëruar)”.

Dikush tha: “A mos është

kjo nata e Kadrit?! 

I Dërguari i Allahut tha:

“A nuk i ke parë punëtorët

kur punojnë?!

Sapo mbarojnë punën marrin

shpërblimin që meritojnë”.

 

“Allahu një të mirë

e shpërblen dhjetëfish,

një muaj me dhjetë muaj (Ramazani),

ndërsa agjërimi i vitit

arrihet me agjërimin e gjashtë ditëve

pas Fitër Bajramit.  

Këto gjashtë ditë

janë plotësim i vitit (në shpërblim)”.

 

 

“Kush agjëron gjashtë ditë

pas Fitër Bajramit,

ka shpërblimin sikur

ka agjëruar të gjithë vitin.”

Hutbe

Flash is required!

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook