Gëzuar Fitër Bajramin!


Në këtë fund Ramazani, shpresojmë që Zoti t’i ketë pranuar  punët e mira, të ketë ndriçuar

rrugën me mirësi dhe të sjellë lumturi, paqe dhe sukses në jetët tona.

Gëzuar  Fitër  Bajramin!

www.ardhmeriaonline.net

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

18/03/2018
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:1205:4411:5615:1617:5519:17

Urtësi profetike

“Ai që e agjëron Ramazanin

dhe gjashtë ditë të tjera nga muaji Sheval,

është sikur të ketë agjëruar gjithë vitin”.

(Hadith)

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook