25 VJEÇARI I DIPLOMUAR NË 5 DEGË TË NDRYSHME.


Megjithëse akoma nuk i ka mbushur 25 vjeç, Junus Jeshiltash (Yunus Yeşiltaş) ka arritur të mbylle me sukses studimet në 4 universitete në 5 degë të ndryshme. Pasi ka përfunduar gjimnazin ka fituar të drejtën për të studiuar inxhinieri ndërtimi në Universitetin e Çukurovas. Në moshën 21 vjeçare ka arritur të marrë diplomën e parë. Pastaj ka konkuruar për të studiuar për drejtësi në Universitetin e Dixhles ku edhe ka fituar. Në të njëjtën kohë është regjistruar për ekonomik në sitemin Part-Time në Anadolu University. Këtë vit ka përfunduar ciklin e studimit mastër për psikologji në Universitetin e Harranit. Me gjithë moshën e tij të re me të vërtetë ai është rast unik dhe model shumë i mirë për rininë.

Gjatë një interviste që dha për gazetën “Yenişafak” 25 vjeçari u shpreh; “ I këshilloj të rinjt të studiojnë, të punojnë, të përpiqen shumë. Përse të mos dalë edhe në Turqi një Franz Kafka, Elon Musk apo Bill Gates” u shpreh 25 vjeçari.

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

20/03/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:0805:4111:5615:1717:5719:20

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook