Agjërim të mbarë dhe të pranuar!


Teksa mbërriti një muaji i veçantë, është koha për të reflektuar mbi atë çka kemi arritur deri tani dhe për atë që mund të fitojmë më shumë nga këto ditë.
Tashmë, koha nuk na premton më funksione simbolike, por kërkon njerëz të përgjegjshëm të cilët bartin besimin e pafundëm dhe të pakushtëzuar ndaj Zotit dhe misionin për ti shërbyer njerëzve të frymëzuar nga ky besim.
Lutemi që agjërimi, adhurimi dhe përpjekjet tona të pranohen.
Përpiqemi sëbashku.  Shërbejmë sëbashku. Lutemi sëbashku. Festojmë sëbashku.

Agjërim të mbarë dhe të pranuar!

www.ardhmeriaonline.net

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

18/03/2018
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:1205:4411:5615:1617:5519:17

Urtësi profetike

“Ai që e agjëron Ramazanin

dhe gjashtë ditë të tjera nga muaji Sheval,

është sikur të ketë agjëruar gjithë vitin”.

(Hadith)

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook