Banka İslamike për Zhvillim do të krijojë një fond në mbështetje të teknologjisë dhe zbulimeve të reja.


Banka İslamike për Zhvillim do të krijojë një fond në mbështetje të teknologjisë dhe zbulimeve të reja. Zv. Drejtori i Bankës İslamike për Zhvillim, Zamir İqbal, në një deklaratë për shtyp bëri të ditur se banka ka krijuar një fond të posatçëm me vlerë 500 milion dollarë në mbështetje të projekteve teknologjike dhe zbulimeve të reja. Ai shtoi se banka do të mbështesë të gjithë projektet që paraqiten nga muslimanët e vendeve që janë anëtare dhe jo anëtare të Bankës İslamike. Ky fond është krijuar që në Maj të 2018 ku u bë edhe promovimi i tij në “Forumin Ekonmik ndërkombëtar të Kazanit”, qytet historik dhe njëkohësisht edhe kryeqytet i Republikës së Tataristanit. Deri më tani ka pasur shumë aplikime dhe aplikimet më të mëdha kanë ardhur nga nga muslimanët e vendeve si Rusia, İndonezia, İndia, Pakistani dhe Turqia.

 

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

18/07/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:16 05:1712:5416:5020:1822:05

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook