Hadith Kudsij


Tregon profeti Muhamed a.s, se Zoti i lartësuar i drejtohet njeriut dhe i thotë:

”O bir i Ademit! Përderisa më lutesh dhe shpreson tek Unë, do të fal për çdo gjynah.

O bir i Ademit! Nëse gjynahet e tua arrijnë kulmin e qiellit, pastaj më kërkon falje, Unë do të fal.

O bir i Ademit! Nëse më vjen me gjynahe sa vetë toka, por nuk më shoqëron rivalë, do të vij me po aq falje!”

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

06/04/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:3406:1112:5016:2519:1720:42

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook