Ju urojmë: Gëzuar e për shumë vjet festën e Fitër Bajramit


Ju urojmë:

Gëzuar e për shumë vjet festën e Fitër Bajramit.

Allahu i pranoftë lutjet dhe adhurimet!

 

I Dërguari i Allahut ka thënë: Në natën e fundit, Allahu i fal të gjithë muslimanët (që kanë agjëruar)”. Dikush tha: “A mos është kjo nata e Kadrit?! I Dërguari i Allahut tha: “A nuk i ke parë punëtorët kurpunojnë?! Sapo mbarojnë punën marrin shpërblimin që meritojnë”.

“Allahu një të mirë e shpërblen dhjetëfish, një muaj me dhjetë muaj (Ramazani), ndërsa agjërimi i vitit arrihet me agjërimin e gjashtë ditëve pas Fitër Bajramit.  Këto gjashtë ditë janë plotësim i vitit (në shpërblim)”.

“Kush agjëron gjashtë ditë pas Fitër Bajramit, ka shpërblimin sikur ka agjëruar të gjithë vitin.”

 

---------------------------------

Ju kujtojme që Sadekaja e Fitrit për këtë vit është caktuar 200 L të reja. Duhet të nxirret para Faljes së Fitër Bajramit.

Namazi i Fitër Bajramit falet nësër dt. 05 Korrik 2016 ora 06:00.
Sheshi Dëshmorët e Kombit - Tiranë.

Gëzuar e për shumë vjet festën e Fitër Bajramit!

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

14/10/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
05:12 06:4412:3415:3918:1119:33

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook