no news_id given


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus
29/07/2014
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:33 05:2812:5416:4820:0921:50

Hadith

“Kur të vijë fundi i Ramazanit,

Zoti i fal të gjithë ata

që kanë agjëruar për Allahun (xh.sh)

dhe ata dalin pa gabime,

ashtu siç i lindën nënat e tyre”.

Shokët e pyetën: “A e ke fjalën

për natën e Kadrit o profet i Zotit?”

Profeti (a.s) tha:

“Jo, ajo është natë tjetër.

Unë e kam fjalën për natën

e fundit të Ramazanit.

A e keni parë sesi punëtori

merr shpërblimin kur mbaron puna?!

Ashtu edhe agjëruesi

merr shpërblimin e agjërimit të tij

në fundin e Ramazanit”.

Muhamedi (a.s.)

Printojeni dhe ngjyroseni posterin

Kliko mbi foto për tu zmadhuar
Kliko mbi foto për tu zmadhuar

Hutbe

Flash is required!

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook