Me dhjetëra hebrenj shkelin shenjtërinë e xhamisë Aksa.


Mëngjesin e ditës së sotme 30 Janar 2019 një grup prej dhjetëra kolonësh hebrenj të shoqëruar nga forca të shumta policie kanë sulmuar dhe janë futur forcërisht në ambientet e Xhamisë Aksa. Në të njëjtën kohë në vende të ndryshme të Bregut Perëndimor janë arrestuar me dhjetëra të rinj palestinezë dhe është vrarë me armë zjarri një grua palestineze.

Këtë lajm e bëri të ditur agjensia e lajmeve palestineze.

Sipas agjensisë 20 sionistë hebrenj të shoqëruar nga forca të shumta sigurie janë futur në hapësirën e Xhamisë Aksa dhe kanë qëndruar në vendin që  njihet “Faltorja e Kibles”.

Vlen të theksohet se këto sulme tashmë janë kthyer në periodike dhe se është i njëjti vend në hapësirën e Xhamisë Aksa që synohet nga kolonët sionist dhe që kryejnë ritet e tyre të faljes në të. Këto veprime vijnë paralel me përpjekjet e Izraelit për bindjen e arabëve në ndarjen e hapësirës së Xhamisë Aksa në dy pjesë dhe krijimit të një hapësire të posatçme për lutjet e tyre.

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

14/12/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
05:13 06:5211:4113:5816:1817:47

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook