Ndërron jetë mjeku dhe humanisti i madh Ali Iljazi


Me emri  e Allahut Mëshiruesit Mëshirëplotit
Shoqata Kulturore Ardhmëria i shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes së jetëndërruarit Prof. Dr. Ali Iljazi.
Allahu i pastë falë imanin Prof. Aliut dhe e bëftë prej banorëve të xhenetit firdeus.
Siç i lutemi Krijuesit të Gjithësisë që t'ia pranojë Prof. Aliut të gjithë mundin dhe kontributin në shërbim të fesë, të dijes, të njerëzisë e të vatanit.
Allahu e mëshiroftë dhe familjarëve të tij u dhashtë durim e pozicionim të drejtë ndaj kaderit të Allahut.
Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi.

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

13/08/2022
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:5405:4112:5316:4219:5221:27

Hadithe

Transmetohet nga

Ebu Hurejra radijAllahu anhu se:

I Dërguari i Allahut sal-lAllahu

alejhi ue sel-lem ka thënë:

Umra nga umra janë fshirje

për mëkatet që bëhen midis tyre,

ndërsa haxhi i pranuar nuk

ka shperblim tjetër për të

veç xhenetit.”

Buhariu (1773) dhe

Muslimi (1349)

 


Haxhi 2022 / 1443

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook