Per shume vjet gezuar muajin e Ramazanit


Te dashur e te nderuar vellezer dhe motra!

Per shume vjet gezuar muajin e bekuar te Ramazanit.

Allahu na mundesofte neve, familjeve tona dhe te gjithe muslimaneve te arrijme gradat me te larta te devotshmerise dhe kenaqesise se Allahut.

Me respekt: Sabaudin Jashari.

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

27/05/2022
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:07 05:0812:4516:4120:0921:56

Hadithe

“Kush e agjëron Ramazanin

me besim dhe duke

llogaritur shpërblimin

(tek Allahu i Lartësuar),

atij i falen mëkatet e kaluara”

 


Ramazan 2022 / 1443

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook