Politikani qe tha "Islami është gënjeshtër" publikon konvertimin e tij në Islam.


Ish-deputeti holandez, Joram van Klaveren, i njohur si anti-mysliman vërtet i madh, i ka surptirzuar të gjithë me deklarimin e tij se ka kaluar në venë islame. Habia më e madhe ka qenë sepse ai është njohur si krahu i djathtë i politikanit Geert Wilders, i cili e shfaq hapur urrejtjen e tij ndaj muslimanëve.

Klaveren e beri publik kthimin e tij në Islam në fundin e tetorit te kaluar, duke thene në një intervistë për shtyp se ky është "një si rikthim në fe." Ai theksoi se ka hulumtuar mbi bindjet e tij fetare "për një kohë të gjatë".

Është i njohur fakti sesi Klaveren ishte maja e shtizes në betejën e ashpër kundër Islamit të zhvilluar në parlamentin holandez, për llogari te Partisë "Freedom" të ekstremit te djathtë, të kryesuar nga Geert Wilders. Po keshtu dihet se Klaveren eshte rritur si një i krishterë i devotshëm.

Dihet thirrja e partisë se sipërpërmendur për ndalimin e mbajtjes së shamisë dhe kundërshtimin e ndërtimit të minareve, si dhe nuk e ka fshehur asnjëherë dëshirën e tij për të dëbuar Islamin dhe muslimanët nga Hollanda.

Klaveren (dyzet vjecar) në një intervistë të botuar të martën ne gazeten "NRS", tha se "përgatitja nga ana e tij e nje libri kundër Islamit, ka rezultuar per te me ndryshmin e bindjeve te tij, ndaj dhe librin e tij e ka tjetersuar nga 'Argumente për mposhtjen e kursit te jomuslimanëve kunder fese islame', duke e titulluar kete liber te tijin "Kthimi... nga krishterimi në Islam, neper kërcënimin sekularist", i cili pritet të dale së shpejti në dritën e botimit.

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

21/02/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:51 06:2412:0114:5717:2618:48

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook