no news_id given


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

27/06/2016
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
02:55 05:0412:5116:4920:2422:19

Urtësi

Sehl ibnu Sad tregon

se i Dërguari i Allahut (a.s.)

ka thënë:

“Në Xhennet është një derë

që quhet Rejjan (etjeshuese).

Në atë derë hyjnë

vetëm agjëruesit

dhe askush tjetër. 

Kur agjëruesit hyjnë

ajo derë mbyllet përgjithmonë”. 

I Dërguari i Allahut ka thënë:

“Ai që hyn në atë derë të Xhenetit,

nuk do të ndjejë etje kurrë”.

Hutbe

Flash is required!

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook