Profeti dhe milingona - Hadith kudsij


Në një thënie që e transmeton nga Zoti, profeti Muhamed a.s tregon se një profet u ul të pushojë në një hije peme. Një milingonë aty pranë, e pickoi dhe profeti brofi në këmbë. Menjëherë urdhëroi njerëzit e tij që ta djegin vendin përreth ku ishte pickuar, mandej të digjnin dhe folenë e milingonës. 
Thuhet që në ato çaste Zoti i foli dhe i tha:"A për një milingonë gjithë këtë?!"
O Zot na fal dhe na ndihmo të falim krijesat e Tua!

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

01/07/2022
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
02:5705:0612:5116:5020:2422:18

Hadithe

Transmetohet nga

Ebu Hurejra radijAllahu anhu se:

I Dërguari i Allahut sal-lAllahu

alejhi ue sel-lem ka thënë:

Umra nga umra janë fshirje

për mëkatet që bëhen midis tyre,

ndërsa haxhi i pranuar nuk

ka shperblim tjetër për të

veç xhenetit.”

Buhariu (1773) dhe

Muslimi (1349)

 


Haxhi 2022 / 1443

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook