Vëllazëria - Të drejta dhe detyrime (audio)


Kur lexon për herë të parë

një libër të mirë,

sikur ke fituar

një mik të madh të shpirtit;

po ta rilexosh,

sikur je takuar përsëri

me mikun e vjetër.

Kur mbaron së lexuari,

sikur ndahesh prej mikut

me të cilin nuk e di nëse

do të takohesh përsëri.

Thënie kineze

Submitting your vote...
Not rated yet. Be the first who rates this item!
Click the rating bar to rate this item.

Flash is required!


Shenim:
Komentet duhet te jene vetem ne gjuhen
shqipe dhe duhet te jene brenda normave morale.

blog comments powered by Disqus

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook