21.04.2011

EDUKIMI I BREZIT TË RI NE ISLAM

Dituria e edukimit të brezit të ri është një dituri, ku edhe vetë hoxhallarët kanë shumë çfarë të marrin dhe të japin. Kjo vlen edhe në nivelin prindëror të çdo myslimani; ndaj mësimii i psikologjisë së fëmijës është një detyrë...[more]

Category: Familja

16.04.2011

Ne dhe fëmija dy vjeçar… loja një botë gjigante…

Kur ke një fëmijë, që është në vitin e tij të dytë, duhet të dish se në fakt tanimë në shtëpinë tënde ti ke një shkencëtar të vogël, që çdo gjë që ka në shtëpi, e konsideron laborator eksperimentesh dhe gjithësinë që gjendet...[more]

Category: Familja

Displaying results 106 to 107 out of 107

Oraret e faljes

24/06/2021
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
02:54 05:0312:5016:4920:2422:19

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook