23.02.2012

Si t'i mësojmë fëmijët tanë të thonë “jo”.

Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit. Falënderojmë Allahun, Zotin e botëve. Vëllezër dhe motra! Ju përshëndes me përshëndetjen islame: Es Selamu Alejkum ue Rahmetullahi ue Bereketuhu! Po vijojmë me një...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

14.02.2012

Fëmijët dhe rrëmuja në shtëpi

“Mos bëj rrëmujë”, është shprehja tipike që fëmijët dëgjojnë ndoshta çdo ditë nga nëna tyre. Por, a është  normale që një shtëpi me fëmijë të vegjël të jetë e rregullt si ‘vitrinë’? Ndërkohë që ne të gjithë procedojmë me...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

13.02.2012

Shtatë konditat e lumturimit të fëmijës.

Si ta lumturosh fëmijën tënd. Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit. Falënderojmë Allahun, Zotin e botëve. Vëllezër dhe motra! Ju përshëndes me përshëndetjen islame: Es Selamu Alejkum ue Rahmetullahi ue...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

03.02.2012

Një baba efektiv

Sigurisht, baballarët nuk janë të gjithë njësoj dhe ka disa mënyra për të qenë një baba efektiv. Nëse baballarët do kuptonin rolin e paçmuar dhe të pazëvendësueshëm që luajnë në zhvillimin e fëmijëve të tyre, me siguri do të...[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

27.01.2012

Ndjeshmëria e fëmijës, angazhon respektimin e tij.

Vëllezër dhe motra, selam alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu… Jemi të kënaqur të takohemi sërish së bashku në këtë trajtesë të re, ku po vijojmë të flasim mbi rregullat e edukimit dinjitoz të fëmijës, përmes hapave të...[more]

Category: Familja

25.01.2012

13 rregulla për ndalimin e fëmijës nga sjelljet e padëshiruara.

Vëllezër dhe motra, selam alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu… Jemi të kënaqur të takohemi sërish së bashku në këtë trajtesë të re, ku do flasim mbi rregullat e edukimit dinjitoz të fëmijës, përmes hapave të edukimit pozitiv....[more]

Category: Familja, Perzgjedhur nga Autori

18.01.2012

A e do fëmijën tënd?

Vëllezër dhe motra, selam alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu… Jemi të kënaqur që takohemi së bashku në këtë trajtesë të re të emisionit tuaj, ku po flasim mbi artin e edukimit produktiv të fëmijës përmes hapave të edukimit...[more]

Category: Familja

Displaying results 64 to 70 out of 107

Oraret e faljes

29/09/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:57 06:2912:3815:5618:3519:56

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook