02.03.2011

Viktima, heroi dhe tradhtia në mes

Pyetje:”Thuhet se fjalët e ngrohta dhe gjuha e ëmbël janë gjërat që e tërheqin më shumë një femër. Është pikërisht kjo mënyrë komunikimi ajo që më prezantoi me një të tillë, të cilës i pëlqyen perceptimet e mia të gjërave, si dhe...[more]

Category: Rinia

Displaying results 22 to 22 out of 22
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-22 Next > Last >>

Oraret e faljes

27/09/2022
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:54 06:2612:3916:00 18:4020:02

Hadithe Profetike

“Kush ndjek një rrugë në të cilën kërkon dijen,

Allahu ia lehtëson rrugën për në xhenet.

Melaiket vendosin krahët e tyre për kërkuesin

e dijes si kënaqësi për atë që ka vepruar.

Për dijetarin kërkon faljë çarë ndodhet

në qiej e në Tokë, madje edhe peshqit në ujë.

Mirësia e dijetarit ndaj robit adhurues

është si mirësia e Hënës ndaj gjithë yjeve.

Dijetarët janë trashëgimtarët e profetëve.

Profetët nuk kanë trashëguar as dinar as

dirhem, ata kanë trashëguar duituri, ndaj kush

e merr ta marrë në sasi të madhe.”

 

 


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook