24.02.2011

A ka mohuar ai i cili thotë një myslimani : ti je jobesimtar

Pyetje: “Profeti (a.s.) ka thënë: “Ai i cili i thotë vëllait të tij: ti je jobesimtar. Patjetër që njëri prej të dyve është i tillë.” A do të thotë kjo që njëri prej tyre vdes jobesimtar, apo njëri prej tyre ka mohuar?” Emri i...[more]

Category: Kredo Islame

11.01.2011

Përshëndetja me selam e jomyslimanëve

Përshëndetja me selam e jomyslimanëve Pyetje:”Më kujtohet që kur ishin student, na është mësuar një hadith sipas të cilit nëse hyjmë në një ambient ku gjenden myslimanë dhe jomyslimanë të përshëndesim duke thënë:”Paqja qoftë...[more]

Category: Kredo Islame

09.01.2011

Qëndrimi i islamit ndaj feve qiellore

Qëndrimi i islamit ndaj feve qiellore   Pyetje:”Bazuar në disa qëndrime fanatike nga ithtarët e feve, duam prej jush të hidhni dritë mbi qëndrimin e Islamit ndaj feve të tjera qiellore.” Përgjigje:”Myslimanët u besojnë të...[more]

Category: Kredo Islame

30.12.2010

A lejohet t’i uroj ithtarët e librit për festat e tyre

A lejohet t’i uroj ithtarët e librit për festat e tyre   Pyetje:”Unë jam një student mysliman dhe po mbroj doktoraturën në Gjermani. Falënderoj Zotin sepse jam mysliman praktikant, përpiqem ta mbaj fenë, kryej detyrimet...[more]

Category: Kredo Islame

Displaying results 15 to 18 out of 18
<< First < Previous 1-7 8-14 15-18 Next > Last >>

Oraret e faljes

06/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4505:3512:5416:4520:0021:38

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook