30.12.2010

Muajt e shenjtë

Muajt e shenjtë Pyetje:”Cilët janë muajt e shenjtë? Çfarë shpërblimi kanë veprat e mira në këto muaj, sidomos në muajin Muharrem?” Muhamed Salih El-munexhid, dijetar nga Arabia Saudite Përgjigje:”Muajt e shenjtë janë katër;...[more]

Category: Rituale

30.12.2010

Tekbiret e Bajramit

Tekbiret e Bajramit   Pyetje:”Kur duhet të fillojë tekbiri për festën e bajramit dhe a ekziston një formulë e caktuar për të?”   Përgjigje:”Tekbiri gjatë festës së Kurban Bajramit është i kërkuar që nga fillimi i...[more]

Category: Rituale

30.12.2010

Falsifikimi i raportit mjekësor për të vajtur në Haxh

Falsifikimi i raportit mjekësor për të vajtur në Haxh   Pyetje:”Në përgjithësi, institucionet që merren me organizimin e Haxhit, kanë vendosur disa kushte për të gjithë ata që duan të kryejnë këtë obligim kaq madhështor....[more]

Category: Rituale

Displaying results 64 to 66 out of 66

Oraret e faljes

02/04/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:4206:1712:5116:2419:1320:37

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook