09.01.2011

Metodologjia islame në luftën kundër shkatërrimit në tokë

Metodologjia islame në luftën kundër shkatërrimit në tokë   Pyetje:”Si e lufton islami shkatërrimin në tokë? Si i ndëshkon islami ata që vrasin të pafajshmit, myslimanë qofshin apo jomyslimanë?” Dr. prof. Abdul Fettah...[more]

Category: Të ndryshme

30.12.2010

Ngjyrosja e flokëve me të zezë

Ngjyrosja e flokëve me të zezë   Pyetje:”A lejohet lyerja e flokëve me ngjyrë të zezë, për jo të moshuarit, për dikë që është në të tridhjetat e tij? Unë kam lexuar një hadith ku pëlqehej lyerja e thinjave, por që ndalonte...[more]

Category: Të ndryshme

30.12.2010

Ndërhyrjet mjekësore për zgjedhjen e seksit të embrionit

Ndërhyrjet mjekësore për zgjedhjen e seksit të embrionit   Pyetje:”Jam një baba dhe Zoti më ka dhënë vetëm vajza. Dua të di nëse një myslimani i lejohet të përdorë metodat shkencore dhe mjekësore në përcaktimin e seksit të...[more]

Category: Të ndryshme

30.12.2010

A duhet të djegim biblën e tyre, ashtu siç dogjën Kuranin tonë?

A duhet të djegim biblën e tyre, ashtu siç dogjën Kuranin tonë?   Pyetje:”A lejohet që të djegim Biblën ashtu siç dogjën Kuranin? Urojmë t’i përgjigjeni kësaj pyetje dhe Zoti ua shpërbleftë me të...[more]

Category: Të ndryshme

30.12.2010

Trafikimi i mishit hallall

Trafikimi i mishit hallall   Pyetje:”Ne jemi një grup shokësh dhe meremi me trafikimin e mishit hallall nga një vend lindor, drejt një vendin evropian ku dhe jemi rezidentë. Këtë e bëjmë për shkak se mishi hallall që...[more]

Category: Të ndryshme

30.12.2010

Gjykimi i sheriatit lidhur me zgjedhjet

Gjykimi i sheriatit lidhur me zgjedhjet   Pyetje:”Cili është gjykimi i Sheriatit Islam lidhur me pjesëmarrjen në zgjedhje?”   Shejh Fejsal Meulevij   Përgjigje:”Zgjedhjet janë metodë bashkëkohore për të marrë...[more]

Category: Të ndryshme

Displaying results 106 to 111 out of 111

Oraret e faljes

12/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:5405:4112:5316:4219:5221:27

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook