16.05.2011

Të përbashkëtat mes katër imamëve 2

7 – Katër imamët e nderuar, i bashkonte adhurimi e ibadeti. Një herë, Ebu Hanife dëgjoi një burrë, që thoshte për të:”Ky është Ebu Hanife i cili nuk fle gjithë natën, ngaqë bën ibadet”. Atëherë ai tha: ”Nuk do të lejoj, që...[more]

Category: Figura islame, Perzgjedhur nga Autori

12.05.2011

Të përbashkëtat mes katër imamëve 1

Personalisht kam lexuar shumë mbi jetëshkrimin e dijetarëve dhe reformatorëve të ndryshëm, kryesisht katër imamëve që përfaqësojnë katër shkollat juridike islame (medh-hebeve), të ndjekura dhe respektuara në të katër anët e botës...[more]

Category: Figura islame

12.03.2011

Brezi Unik

Seriali i temave që do të trajtoj, mendoj të titullohet: "Bëhu si sahabët". Ky serial temash nuk është gjë tjetër, vetëm se një mundësi për t'u afruar sa më shumë me brezin e sahabëve. Brezi i tyre është një brez i...[more]

Category: Figura islame, Perzgjedhur nga Autori

13.02.2011

Shitësi i trëndafilave: Lexim i personalitetit të Amr Halid

Dr. Muhamed El-mehdij, psikolog   Me moshën e tij relativisht të re, me fytyrën që i rrezaton, me ndjeshmërinë e pasur dhe shpirtin e pastër si qelibar, Amr Halid hyri në oazën e islamit dhe brodhi në hapësirat e tij duke...[more]

Category: Figura islame, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 99 to 102 out of 102

Oraret e faljes

14/10/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
05:12 06:4412:3415:3918:1119:33

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook