04.04.2011

Statusi i tokës së bekuar në Islam

Që nga historia e largët, toka e bekuar e Palestinës është konsideruar si tokë e shenjtë. Tekstet e Kuranit dhe të sunetit – traditës profetike – janë të bollshme për ta vërtetuar këtë fakt. Kjo mirësi i referohet historisë së...[more]

Category: Historia Islame, Perzgjedhur nga Autori

22.02.2011

KALIFATI OSMAN

Shekulli i shtatë hixhri (ose i 13 diellor) ishte shumë i zymtë për muslimanët në përgjithësi. Në të njëtin moment, kur kishin pësuar pushtimin nga ushtria më e egër dhe e pa mëshirshme, Mongolët nga lindja, përjetonin edhe...[more]

Category: Historia Islame, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 15 to 16 out of 16
<< First < Previous 1-7 8-14 15-16 Next > Last >>

Oraret e faljes

14/10/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
05:12 06:4412:3415:3918:1119:33

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook