30.09.2013

Historia e profetit Isa a.s

Historia e profetit Isa a.s Ndërkohë që dy profetët Zekeria dhe Jahja a.s u vranë, jetonte një profet i tretë, i cili sapo ishte dërguar si i tillë, profeti Isa a.s. Kur u vra Jahja dhe Zekeria a.s, profeti Isa a.s sapo i...[more]

Category: Historia e Profeteve, Perzgjedhur nga Autori

28.06.2013

Historia e profetit Sulejman a.s

Historia e profetit Sulejman a.s   Pas vdekjes së Dautit a.s, menjëherë në fron erdhi djali i tij Sulejmani a.s. "Sulejmani e trashëgoi Daudin (në misionin e tij profetik)" (Neml, 16) Ajo që trashëgoi...[more]

Category: Historia e Profeteve, Perzgjedhur nga Autori

27.05.2013

Historia e profetit Hud a.s

Historia e profetit Hud a.s   Një nga fëmijët e Nuhut a.s, ishte dhe Sam, prej të  cilit rridhnin arabët dhe hebrenjtë. Një ndër pasardhësit dhe pinjollët e Sam, ishte Hudi a.s. Emri i tij ishte Hud, biri i...[more]

Category: Historia e Profeteve, Perzgjedhur nga Autori

29.04.2013

Historia e profetit Salih a.s

Historia e profetit Salih a.s   Me kalimin e viteve, njerëzit iu kthyen sërish adhurimit të shumë zotave e perëndive. Këtë herë, Zoti dërgon një profet tjetër të nderuar, profetin Salih a.s. Ai ishte arab dhe rridhte nga...[more]

Category: Historia e Profeteve, Perzgjedhur nga Autori

05.04.2013

Historia e profetit Junus a.s

Historia e profetit Junus a.s   Historia e profetit Junus a.s është nga historitë e rralla që pamenden në Kuranin famë lartë. Lidhur me gjenealogjinë e tij, nuk ceket gjëkundi ashtu siç ceket për profetët e tjerë. Gjithçka...[more]

Category: Historia e Profeteve, Perzgjedhur nga Autori

27.08.2012

Historia e Ademit a.s

Hyrje     Të gjithë lavdet dhe falënderimet ia dedikojmë Zotit të gjithësisë, paqja dhe përshëndetjet më të sinqerta ia dedikojmë profetit Muhamed a.s dhe të gjithë atyre që ndjekin rrugën e tij gjer në Ditën e...[more]

Category: Historia e Profeteve

27.08.2012

Historia e profetit Idris a.s

Historia e profetit Idris a.s   Kjo gjendje vazhdoi e tillë derisa u shfaq profeti Idris a.s. Ai ishte biri i Jarim, biri i Mihlail-it, bir i Kinanit, bir i Anushit, bir i Shithit, bir i Ademit a.s. Shithi ishte gjyshi i...[more]

Category: Historia e Profeteve

Displaying results 15 to 21 out of 21
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 Next > Last >>

Oraret e faljes

23/11/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:5406:3111:3414:0116:2317:50

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook