12.11.2011

Vëllazëria - Të drejta dhe detyrime (audio)

Kur lexon për herë të parë një libër të mirë, sikur ke fituar një mik të madh të shpirtit; po ta rilexosh, sikur je takuar përsëri me mikun e vjetër. Kur mbaron së lexuari, sikur ndahesh prej mikut me të cilin...[more]

Category: Te perzgjedhura, Audio

26.10.2011

Furnizuesi (Err-rrezak) - audio

Category: Audio, Te perzgjedhura

26.10.2011

Dëmet e stresit (audio)

Category: Audio, Te perzgjedhura

10.10.2011

Çfarë i solli Muhamedi a.s njerëzimit (audio)

Category: Te perzgjedhura, Audio

07.10.2011

Porositë e Profetit a.s (audio)

Category: Audio, Te perzgjedhura

07.10.2011

Një jetë tjetër na pret (audio)

Category: Te perzgjedhura, Audio

05.10.2011

Pse e mohojnë Zotin ? (audio)

Category: Audio, Te perzgjedhura

Displaying results 1 to 7 out of 40
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-40 Next > Last >>

Oraret e faljes

14/08/2018
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:5705:4312:5316:4119:4921:23

Mirësevjen Ramazan

Unë e dua Zotin tim,

dhe agjëroj për të fituar kënaqësinë e Tij.

Duke patur gjithnjë këtë synim në mendje,

agjërimi bëhet shkas

që unë të ripërtërij

marrëdhënien time me Të,

e kështu ndihem më mirë.

Jeta shkon gjithnjë vale-vale,

herë ulje e here ngritje,

dhe lidhjet tona lëkunden,

prandaj le ta shohim këtë Ramazan

si një mundësi shkëputjeje për tu rilidhur,

një mundësi përtëritjeje shpirtërore,

një muaj ku dime ku të fokusohemi më së miri.

 

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook