13.07.2011

Problemet familjare

Category: Audio, Te perzgjedhura

11.07.2011

Feja dhe familja

Category: Audio, Te perzgjedhura

11.07.2011

Frytet e besimit në Zot

Category: Audio, Te perzgjedhura

07.07.2011

Pozita e gruas në Islam - Audio

Category: Audio, Te perzgjedhura

07.07.2011

Divorci dhe dëmet e tij në shoqëri - Audio

Category: Audio, Te perzgjedhura

Displaying results 36 to 40 out of 40
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-40 Next > Last >>

Oraret e faljes

14/08/2018
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:5705:4312:5316:4119:4921:23

Mirësevjen Ramazan

Unë e dua Zotin tim,

dhe agjëroj për të fituar kënaqësinë e Tij.

Duke patur gjithnjë këtë synim në mendje,

agjërimi bëhet shkas

që unë të ripërtërij

marrëdhënien time me Të,

e kështu ndihem më mirë.

Jeta shkon gjithnjë vale-vale,

herë ulje e here ngritje,

dhe lidhjet tona lëkunden,

prandaj le ta shohim këtë Ramazan

si një mundësi shkëputjeje për tu rilidhur,

një mundësi përtëritjeje shpirtërore,

një muaj ku dime ku të fokusohemi më së miri.

 

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook