01.08.2011

Këshilla ime për muajin e Ramazanit - Hamza Jusuf

Category: Prezantime

Oraret e faljes

26/04/2018
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:5705:4112:4616:3219:3721:09

Urtësi profetike

“Ai që e agjëron Ramazanin

dhe gjashtë ditë të tjera nga muaji Sheval,

është sikur të ketë agjëruar gjithë vitin”.

(Hadith)

Videot e Fundit

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook