24.05.2011

Prezantimi i Islamit - Ligjëratë nga Sabah Jashari

[more]

Category: Video, Te perzgjedhura

23.05.2011

Bota para lindjes së Profetit p.q.m.t - Ligjëratë nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë nga ligjëruesi: Ferid Piku.

[more]

Category: Video

Displaying results 428 to 434 out of 472

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook