22.05.2011

Bashkimi është mëshirë - Ligjëratë nga Ferdi Piku

[more]

Category: Video, Te perzgjedhura

19.05.2011

Sprova e jetës së varrit - Hutbe nga Ferid Piku

[more]

Category: Video, Te perzgjedhura

17.05.2011

Frika ndaj Zotit - Ligjëratë nga Sabah Jashari

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

17.05.2011

Vëllazëria në Islam - Hutbe nga Nasuf Hoxha

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

17.05.2011

Shpresa dhe besimi - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

Category: Video

17.05.2011

Sprova e jetës së varrit - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

Displaying results 435 to 441 out of 472

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook