17.05.2011

Myslimani rregullues - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

Category: Video

17.05.2011

Shpëtoi kush shpirtin pastroi - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

14.05.2011

Në ndihmë të atyre që u është bërë padrejtësi - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë nga ligjëruesi: Ferid Piku.

[more]

Category: Video

14.05.2011

Gjynahet janë shkatërrimi i popujve - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

14.05.2011

Muhamedi p.q.m.t , njeriu i moraleve më të larta - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë nga ligjëruesi: Ferid Piku.

[more]

Category: Video

14.05.2011

Zbutja e zemrës - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

14.05.2011

Mësuesi Muhamed p.q.m.t - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

Displaying results 442 to 448 out of 472

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook