12.05.2011

Kush do 5 gjera harron 5 të tjera - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

12.05.2011

Hipokrizia - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë nga ligjëruesi: Ferid Piku.

Category: Video

10.05.2011

Fundi i jetës - Hutbe nga Ferdi Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

10.05.2011

Fëmija i mbarë - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

09.05.2011

Ligjet e Zotit per rrizkun - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

09.05.2011

Rinia e Profetit a.s durim dhe meshirë - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

09.05.2011

Ligji i Zotit per gjynahet - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

Displaying results 449 to 455 out of 472

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook