09.05.2011

Keqkuptimi i Kaderit - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë. [more]

Category: Video

07.05.2011

Ligjet e sprovës - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

07.05.2011

Ligjet e fitores dhe të humbjes - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

06.05.2011

Përjetimi i Duasë - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

06.05.2011

Përjetimi i namazit - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

05.05.2011

Xhehnemi - Hutbe nga ligjëruesi Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

05.05.2011

Xheneti - Hutbe nga ligjëruesi Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

Displaying results 456 to 462 out of 472

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook