04.05.2011

Bamirësia - Hutbe nga ligjëruesi Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

04.05.2011

Përse e duam Profetin a.s. - Hutbe nga ligjëruesi Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

04.05.2011

Përjetimi i namazit - Ligjëratë nga Ferid Piku

Ligjërata e ditës së Mërkurë, e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

03.05.2011

Çlirimi i Stambollit - Video

Video e realizuar nga bashkia e Stambollit për historikun e çlirimit të Stambollit. Dubluar në shqip nga www.ardhmeriaonline.com

[more]

Category: Video

03.05.2011

Detyrat e rinisë së sotme - Hutbe nga ligjëruesi Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

03.05.2011

Ëmbëlsia e besimit - Hutbe nga ligjëruesi Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

03.05.2011

Liria e besimit - Hutbe nga ligjëruesi Ferid Piku

 Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.

[more]

Category: Video

Displaying results 463 to 469 out of 472

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook