29.04.2011

5 Cilesitë e Profetit a.s - Hutbe nga ligjëruesi Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

29.04.2011

Bëni mirë, që të shpëtoni - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

29.04.2011

Padrejtësia - Hutbe nga Ferid Piku

Hutbe e mbajtur në Xhaminë e Medresesë - Tiranë.[more]

Category: Video

Displaying results 470 to 472 out of 472

Oraret e faljes

16/07/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:15 05:1612:5416:5020:1822:06

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook