19.04.2011

Përkufizimi i Islamit

Përkufizimi i Islamit Islami është e mundur të përkufizohet me përkufizime të shumta, prej të cilave:   Përkufizimi i parë: Transmetohet, se Xhibrili [paqja qoftë mbi të], vjen tek Muhamedi [lavdërimi dhe paqja e...[more]

Category: Festa islame, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 78 to 78 out of 78

Oraret e faljes

09/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4905:3812:5316:4419:5621:32

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook