27.02.2012

KËSHILLË PËR NAMAZIN

Zoti ynë thotë në Kuranin famëlartë: “Elif, Lam, Mimë. Ky është libri që nuk ka dyshim në të (sepse është prej Allahut) është udhëzues për ata që janë të devotshëm. Të cilët e besojnë të fshehtën, e kryejnë faljen (namazin) dhe...[more]

Category: Hytbe

28.01.2012

ISLAMI FE E NATYRSHMËRISË

Zoti ynë thotë në Kuranin fisnik: “E ti drejtoje fytyrën tënde tek feja e drejtë, është feja e natyrës së pastër njerëzore, natyrë në të cilën Zoti i krijoi njerëzit. Nuk ka ndryshim në krijesat e Zotit, kjo është feja e drejtë,...[more]

Category: Hytbe, Perzgjedhur nga Autori

28.01.2012

ISLAMI FE UNIVERSALE

Zoti ynë thotë në Kuranin fisnik: “E Ne ta zbritëm ty (o Muhamed) librin, sqarim për çdo gjë, udhëzim, mëshirë dhe përgëzim për muslimanët”. Edhe pse Kurani zbriti në një atmosferë shkretëtire, në një popull shumë të thjeshtë, i...[more]

Category: Hytbe

28.01.2012

BESIMI FTON NË PUNË

Allahu (xh.sh) thotë në Kuran: “Dhe thuaju atyre o Muhamed: “Ju punoni, se punën tuaj do ta shohë Allahu (xh.sh), profeti i Tij dhe besimtarët, pastaj do të ktheheni te Ai që e di të panjohurën dhe të dukshmen dhe Ai do t`ju...[more]

Category: Hytbe

28.01.2012

PASIVITETI DËMTUES I FESË

Zoti ynë thotë në Kuranin fisnik: “Thuaj (o Muhamed): Kjo është rruga ime, unë thërras për tek Zoti, unë dhe ata që më ndjekin mua. I lartësuar është Zoti, unë nuk jam prej shokvurësve”. Ka shumë ndryshim mes atij që di shumë...[more]

Category: Hytbe, Perzgjedhur nga Autori

21.01.2012

HADITHI 3 ME 3

Në hadithin kudsij thuhet: “Unë i dua tre njerëz, por tre të tjerë i dua edhe më shumë. I urrej tre njerëz, ndërsa tre të tjerë i urrej edhe më shumë. E dua njeriun e devotshëm, por e dua edhe më shumë atë që është i ri dhe i...[more]

Category: Hytbe

21.01.2012

KRENOHU ME ISLAMIN

Zoti ynë Allahu (xh.sh) thotë në Kuranin fisnik: “O ju që keni besuar. Kini frikë Zotin ashtu siç i ka hije madhështisë së Tij dhe mos vdisni ndryshe, por vetëm duke qenë muslimanë”. Ne të gjithë tashmë e dimë, se Islami është...[more]

Category: Hytbe

Displaying results 15 to 21 out of 39

Oraret e faljes

14/11/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:45 06:2011:3214:0716:3017:57

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook