15.12.2011

DETYRIMET NDAJ PRINDERVE

Zoti ynë thotë në Kuranin fisnik: “dhe Zoti ka vendosur që të mos adhuroni askënd tjetër veç Tij dhe të silleni mirë me prindërit tuaj. Në qoftë se njërin prej tyre apo që të dy i zë pleqëria, mos u thuaj atyre as Of. Ule krahun...[more]

Category: Hytbe

07.12.2011

SHOQËRIA E MIRË

Profeti Muhamed (a.s) ka thënë: “Njeriu është në fenë e shokut të tij, prandaj le të shikojë njeriu se kë ka për shok”. Sado i aftë të jetë njeriu, sado i pasur apo i zgjuar që të jetë, ai ka nevojë për shokë, për miq e për...[more]

Category: Hytbe

07.12.2011

SJELLJA E MUSLIMANIT

Allahu (xh.sh) thotë në Kuranin famëlartë “Pasha njeriun dhe atë që e krijoi, atë që ia mësoi njeriut veset e mira dhe veset e liga. Ka shpëtuar ai njeri që ka pastruar veten e tij, ka humbur dhe ka dështuar ai njeri që ka...[more]

Category: Hytbe

07.12.2011

FEJA DHE NJERIU I MIRË

Umer Ibnul Hatabi (r.a) teksa po rrinte me disa prej shokëve të tij në një shtëpi të thjeshtë, i pyeti ata: ”Çfarë dëshire keni, që t’ua plotësojë Zoti juve?” Ata u menduan dhe i pari tha: “Do kisha dëshirë, që kjo shtëpi të...[more]

Category: Hytbe, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 36 to 39 out of 39
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-28 29-35 36-39 Next > Last >>

Oraret e faljes

14/10/2019
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
05:12 06:4412:3415:3918:1119:33

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook