04.01.2012

HYRJE PER NE AHIRET

Të nderuar vëllezër dhe motra! Es selamun alejkum ue rahmetullah. Jeta jonë nuk është vetëm jeta e kësaj dynjaje, prandaj do të flas sot për një nga fazat më të rëndësishme të jetës. Para jetës së dynjasë ka pasur faza të tjera...[more]

Category: Ligjërata

04.01.2012

BESIMTARI MES FALENDERIMIT DHE DURIMIT

Sot ka shumë njerëz, që flasin për fenë e mbajnë ligjërata. Ne i dëgjojmë, kënaqemi dhe mundohemi të mësojmë sa më shumë prej tyre. Por disa ditë më vonë po ta pyesësh njerëzit, ata nuk e mbajnë mend pjesën më të madhe të asaj që...[more]

Category: Ligjërata

04.01.2012

BASHKIMI ËSHTË MËSHIRË

Do të flasim sot për një porosi të profetit (a.s), porosi që na duhet në rrugën tonë drejt Zotit. Ku hadith është shumë i shkurtër: “Bashkimi është mëshirë, përçarja është dënim”. Ne thjesht bëjmë shpjegimin e asaj, që ka...[more]

Category: Ligjërata

04.01.2012

NJERËZIT JANË SI METALET

Ebu Hurejre (r.a) transmeton  në hadithin e saktë, se Profeti (a.s) ka thënë: “Do të gjeni se njerëzit janë si metalet e floririt dhe argjendit. Ai që ka qenë i mirë në xhahilije, ai do të jetë i mirë edhe në Islam, nëse e...[more]

Category: Ligjërata, Perzgjedhur nga Autori

04.01.2012

BESIMTARI I FORTË

Të gjithë njerëzit sado të zgjuar qofshin kanë nevojë për këshilla dhe porosi. Besimtari e ndjen se rruga bëhet më e vështirë çdo ditë e më tepër dhe ndjen nevojën për këshilla. Njeriu më i urtë, më i ditur dhe me eksperiencën...[more]

Category: Ligjërata

Displaying results 8 to 12 out of 12
<< First < Previous 1-7 8-12 Next > Last >>

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook