31.01.2014

Ura e Siratit

Sa herë që njeriu dëgjon mbi dikë që ka vdekur, sa herë që dëgjojmë shpërthime të cilat lënë pas me dhjetëra të vrarë, sa herë që dëgjojnë për luftëra që nisen, sa herë që dëgjojnë për viktima aksidentesh etj… besimtarit i shkon...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

29.01.2014

Nga vrima e çelësit!

Në një kanal televiziv, po transmetoheshin pamje nga një demonstratë e madhe, e ndjekur nga një kuvend teleshikuesish nga të gjitha fushat. Politikani, fokusohej tek partitë, grupacionet dhe shtetet që qëndronin pas atij tubimi...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

26.01.2014

Zemërdëlirësia

Një ditë, teksa profeti Muhamed a.s ishte duke biseduar ulur me shokët e tij, e ndërpret bisedën dhe u thotë:”Pas pak, do të vijë një person i cili është nga banorët e parajsës. Nuk kaloi shumë dhe ne pamë një person te cilit i...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

24.01.2014

Salloni i Kuranit

Thuhet se miku më i mirë në kohëra mbetet libri. Po sikur ky libër të ishte libri i Zotit të lartësuar? Secili prej jush, është i ftuar që në shtëpinë e tij, të krijojë atë që quhet salloni i Kuranit. Ideja është e tillë: Një...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

24.01.2014

Sekreti (i lakrës)

Tregohet se një tregtar zengjin, e dërgoi të birin të mësojë sekretin e lumturisë tek më i mençuri i botës. Pasi mbërriti, i biri i tregtarit pa se burri më i mençur në botë, jetonte në një kullë luksi, të ndërtuar në një majë...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

22.01.2014

Shtrëngoje të lirohet

Kur shtrova pyetjen e mëposhtme në blogjet sociale, nuk kisha asnjë libër dhe referencë për t’iu përgjigjur. Pyetja ishte si më poshtë: A pajtohesh me mua se njeriu sa më shumë që i afrohet përmbushjes së qëllimit që i ka vënë...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

20.01.2014

Drejtoja vetes dylbinë!

Në zemrën e secilit prej nesh, gjendet një dylbi, të cilën ne e quajmë “sy të brendshëm”. Nëse Zoti ta do të mirën, të udhëzon që këtë dylbi ta drejtosh nga vetja jote për të eksploruar të metat e tua, që pastaj ti korrigjosh dhe...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 71 to 77 out of 405

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook