14.01.2014

Kush është Muhamedi a.s?

Muhamedi a.s nuk ishte vetëm një i dërguar si shumë të dërguar të tjerë para tij. Ai ishte profeti me të cilin Zoti i dha fund zinxhirit të profetëve. Ai ishe një njeri, me të cilin Zoti nderoi dhe gradoi njerëzimin. Nëse...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

13.01.2014

Dashuria për Profetin a.s

Këtë temë dua ta filloj me një pyetje të cilën ta drejtoj ty lexues i nderuar: A e do Profetin a.s? A të merr malli për të? A uron dhe lutesh që një ditë të takohesh dhe ta përqafosh? Thotë Zoti në Kuranin famëlartë:"Tashmë...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

11.01.2014

Mos u bëj si ata!

Nëse pranë tej kalon një tren dhe njëri nga vagonat lëshon një uturimë mbytëse, dije se ajo është boshe. Nëse dëgjon një tregtar që çirret e këlthet duke reklamuar mallin, dije se malli i tij nuk vlen dy grosh. Çdo boshllëk,...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

10.01.2014

Ishin njerëz

Kur lexon jetëshkrimin e ulemave dhe brezave të parë, konstaton një kujdes të madh në përzgjedhjen dhe ofrimin e modelit më të mirë të tyre nga ana e shkrimtarëve, saqë ndonjëherë krijon përshtypjen se ai brez ka qenë unik dhe...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

08.01.2014

Viktima të iluzionit, syrit të keq dhe smirës

Pa dyshim që hasedi dhe zilia është diçka e pamohueshme, gjë të cilën e gjejmë të konfirmuar si në Kuran ashtu dhe në traditën profetike. Tek hasedi hyn dhe syri i keq, i cili dhe ai është i pamohueshëm. Por, problemi është se...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

05.01.2014

Falënderoji ziliqarët e tu!

Kritikat që vijnë në adresën tënde, janë ato që përcaktojnë sa vlen. Nëse vjen një ditë dhe gdhihesh pa kritika dhe pa ziliqarë, unë të paraqes ngushëllimet e mia që tani, sepse ke vdekur edhe pse nuk e di. E nëse pothuaj çdo...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

28.12.2013

Hijeshia e kërkuar

Kushdo që i kushton kujdes trupit të tij, i beson kësaj formule: sport + ushqim të shëndetshëm + trup të fortë dhe të shëndetshëm. Por, a merret ndonjë prej jush me hijeshinë e brendshme? Shpirtrat dhe bota jonë e brendshme, i...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 78 to 84 out of 405

Oraret e faljes

04/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4305:3412:5416:4620:0121:39

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook