04.03.2014

Si të sillesh para një sprove?

Rregulli i parë:  Ndërgjegjësimi se ky është ligji i ndryshimit dhe i transformimit. Është Zoti Ai që ka caktuar dy të kundërtat. Kur diçka shkon deri në skajin e saj, shndërrohet në diçka të kundërt. Nata, pasi e përshkon...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

28.02.2014

Një pikë loti

Shko në treg dhe ofroju njerëzve të blejnë lotët e syve të tu! A mendon se do të kenë ndonjë vlerë? E di përgjigjen, askush nuk do i vlerësojë, e jo më ti blejë. Por tek Zoti, një pikë loti e jotja ka shumë vlerë, veç Ai e di...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

25.02.2014

Prishja e magjisë!

A e keni lexuar përvojën e vajzës Liz Murray? Ajo ka marrë pjesë në kumtesat e Bler, Gorbaçov dhe Dalai Lama. Prindërit e linin krejt vetëm dhe pa ushqim, saqë detyrohej të shuajë urinë me kuba akulli të frigoriferit, ose me...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

25.02.2014

Anglezi i parë drej Mekes

Historia nuk e ka shënuar emrin e myslimanit të parë britanik që ka kryer ritin e Haxhit. Megjithatë  thashetheme të bollshme ekzistojnë rreth kryqtarëve të konvertuar të cilën e bënë udhëtimin gjatë periudhës së mesjetës,...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

22.02.2014

Islami i lehtë dhe i thjeshtë

Nga të gjithë ithtarët e fesë islame, do të doja që Islamin ta ruajnë të pastër dhe burimor ashtu siç ka qenë në ditët e para të tij, gjithë tolerancë dhe zemërbutësi. Islami s’ka nevojë për shtesat dhe bishtat njerëzorë. Profeti...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

21.02.2014

Ndjesia e të bukurës

Një studim ndërkombëtar dhe bashkëkohor, zbuloi se 63% e grave arabe vuajnë nga ankthi për shkak se janë të fiksuara pas bukurisë ideale që u ofrojnë mediat, shtëpitë e modës dhe kinematografia. Në fakt, gjithçka starton nga...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

19.02.2014

Buzëqesh tre minuta në ditë

Ky është një artikull që shërben për të gjithë, por kryesisht për të tensionuarit dhe të tensionuarat, për të stresuarit dhe të stresuarat, për vetullngrysurit dhe vetullngrysurat, për të zymtit dhe të zymtat, të gjallët prej...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 57 to 63 out of 405

Oraret e faljes

06/08/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:4505:3512:5416:4520:0021:38

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook