17.02.2014

Arenë...

Ishte viti 1896, kur një zonjë dyzet vjeçare nga Britania humbi jetën në një aksident automobilistik. Shkaku kryesor i aksidentit ishte shpejtësia e madhe e automjetit. Asokohe, makinat nuk ecnin më shumë sesa tetë milje në orë,...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

14.02.2014

Profeti qe i buzëqeshte stuhisë në sy

“Mos u mërzit se Zoti është me ne” është një fjalë e bukur dhe e guximshme, të cilën profeti Muhamed a.s e tha teksa fshihej në shpellën Hira bashkë me mikun e tij të ngushtë, Ebu Bekrin, të  rrethuar nga idhujtarët mekas....[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

13.02.2014

Zakonet e njerëzve të suksesshëm

A ke provuar tu përcjellësh një informacion, një artikull apo një mësim atyre njerëzve të cilët nuk i njeh? Doktori, po prezantonte një enë me ujë dhe një tjetër me alkool. Tek të dy enët ai hodhi krimba, për të treguar se ato...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

08.02.2014

Njeri, je gjëja më e bukur e kësaj bote

Nuk ka gjë më të bukur në këtë botë, sesa ju o njerëz. Nuk ka gjë më të bukur mbi planetin tokë, sesa ju o njerëz. Në Kuran, Zoti i lartësuar thotë për ju:”Ne i kemi nderuar bijtë e Ademit, i kemi mbartur në tokë e në det dhe i...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

07.02.2014

Diversitet jo divergjencë

Duhet besuar tek të drejtat e njerëzve, përfshirë elitën, imamwt dhe parinë, për të qenë ndryshe në karaktere dhe personalitete. Dikujt i pëlqen jeta në komunitet, dikujt jeta në vetmi, dikush pëlqen thjeshtësinë dhe modestinë në...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

04.02.2014

Besimtari është si palma

Gjatë një tubimi shpirtëror, i dërguari i Zotit u tha shokëve të tij të pranishëm:”Shembulli i besimtarit, është si shembulli i një peme, të cilës nuk i bien gjethet.” A e di o vëlla besimtar, se cila është ajo pemë për të cilën...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

03.02.2014

Ti je i suksesshëm!

Tomas Edison, konsiderohet si shpikësi më i madh në histori, me një numër prej 1093 patenta për shpikje, të cilat mbajnë emrin e tij dhe vetëm në Amerikë. Këtij numri, shtoi ato patenta për shpikjet në Mbretërinë e Bashkuar,...[more]

Category: Melhemet e zemres, Perzgjedhur nga Autori

Displaying results 64 to 70 out of 405

Oraret e faljes

16/07/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:15 05:1612:5416:5020:1822:06

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook