18.03.2011

Akidja, kuptimi dhe rëndësia e saj

I dërguari (a.s) i tha Muadh bin Xhebelit, kur ai po shkonte në Jemen: "Ti do të shkosh te populli, që është posedues i Librit (ehlul kitab). Thirri ata që të dëshmojnë se nuk ka Zot tjetër përveç Allahut dhe se unë jam i...[more]

Category: Besim

01.03.2011

Err-Rrahmanu Err-Rrahim (Mëshiruesi, Mëshirëploti)

Emri që do të trajtojmë në këtë temë, ka lidhje me emrin e temës së kaluar. Kjo, pasi ky emër shkon në harmoni të plotë me emrin Krijues, që nga krijimi i universit dhe deri në Ditën e Kijametit. Emri që do të trajtojmë në këtë...[more]

Category: Besim

02.02.2011

Me emrin Tënd jetojmë

Këto tema i kemi quajtur “Me emrin Tënd jetojmë”, pasi do të flasim mbi emrat e All-llahut të Madhërishëm. Janë tema që kanë dy karakteristika kryesore: E para është karakteristika e kohës dhe e dyta është karakteristika e...[more]

Category: Besim

02.02.2011

Përfundim

Në rreshtat në vazhdim, do të flasim mbi konkluzione të përgjithshme mbi atë që kemi folur deri më tani. Duke pasur parasysh kohën kur janë shkruar këto tema – muajin e shenjtë të Ramazanit – dhe vendin – para Qabesë - ka qenë...[more]

Category: Besim

Displaying results 50 to 53 out of 53

Oraret e faljes

05/03/2021
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:34 06:0511:5915:0717:4119:02

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook