03.05.2011

Nevoja për të dashur Profetin (a.s)

Pjesa 1: Për dashurinë ndaj profetit (a.s), Allahu i Lartësuar thotë në Kuran: “(o i dërguar)(të gjitha këto)(9:25) Mjafton ky ajet si shtysë, këshillë, argument dhe tregues i nevojës për të dashur Profetin (a.s) dhe mjafton...[more]

Category: Islami dhe bota moderne

Displaying results 155 to 155 out of 155

Oraret e faljes

08/07/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:0505:1012:5316:5120:2222:14

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook