20.01.2012

A ka pasur ndikim Krishterimi në Hixhaz?

Hyrje Misionarët e krishterë dhe kundërshtarë të tjerë të Islamit janë përpjekur të krijojnë, se në ç’mënyrë ka pasur mundësi Profeti a.s të njihte shumë prej historive të profetëve të kaluar. Ata kanë bërë shumë deklarata...[more]

Category: Islami dhe fete e tjera

20.01.2012

A vdiq në kryq Jezusi?

Një varg i veçantë, disi i çuditshëm, në letrën dërguar Hebrenjve (5:7), ngre pyetjen e mësipërme. Më poshtë po jap dy versione përkthimesh të këtij vargu, i pari është përkthim fjalë për fjalë, ndërsa i dyti i parafrazuar,duke...[more]

Category: Islami dhe fete e tjera

13.12.2011

KUSH ESHTE SHPIRTI I SHENJTE?

Letra 2 e Pjetrit 1:20-21 ngre pyetjen e rëndësishme Kush dhe çfarë është ky apo kjo ruah kadosh (frymë e shenjtë/shpirt i shenjtë) që shtyn njerëz të shenjtë të Perëndisë (profetët) të flasin dhe të interpretojnë...[more]

Category: Islami dhe fete e tjera

19.11.2011

Keqkuptimet e zakonshme që shumë kristianë kanë për myslimanët dhe Islamin

1 – Myslimanët nuk e besojnë Muhamedin (a.s.) si Zot ose ta respektojnë dhe adhurojnë atë si Zot. Ne besojmë se ai është i Dërguari i Zotit, ashtu si Musai dhe Isai dhe se na ka sjellë Fjalët e Zotit. Ai nuk e krijoi mendimin për...[more]

Category: Islami dhe fete e tjera, Perzgjedhur nga Autori

10.10.2011

Jezusi përmes syve të Islamit

Disa shekuj konfrontimi me perëndimin e krishterë, të ndjekur nga një periudhë aktivitetesh misionare të mëdha, që vazhdojnë akoma në rajone të caktuara të botës islame në forma më të reja, kanë krijuar mes disa...[more]

Category: Islami dhe fete e tjera

Displaying results 22 to 26 out of 26
<< First < Previous 1-7 8-14 15-21 22-26 Next > Last >>

Oraret e faljes

08/07/2020
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
03:0505:1012:5316:5120:2222:14

Urtësi Profetike

Gjërat që i çojnë njerëzit

më shumë në Xhennet

janë devotshmëria

dhe mirësjellja.


Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook